Boraink

CHARDONNAY

Kéthely, 2011

  • Szüretelés:Szept. 10-17.
  • Fogyasztási hőmérséklet:12-13 °C
  • Terméshozam:850 g/m2
  • Alkoholtartalom:12,0 % V/V
  • Mustfok:92 °Oe
  • Cukortartalom:3,0 g/l
  • Bortípus:száraz
  • Cukormentes extrakt:23,5 g/l
  • Minőségét megőrzi:2014-ig
  • Összes sav:5,8 g/l

Borleírás:

Színe puha aranysárga. Orrban tartalmas, sokszínű, egzotikus. Extrakttartalma testessé, de egyben puhává teszi. Finom savai hosszú jövőt ígérnek ennek a bornak.
Fehér húsból párolt ételekhez illik, valamint sajthoz, diós süteményekhez. Baráti összejövetelek elengedhetetlen itala.